Nyheter

21.06.2018

Vant frem med lokal kompetanse

eiken5

Med det mobile sentralbordet er alt blitt enklere!- Lokal tilstedeværelse, solid kompetanse og det at vi kan levere totalløsninger er blant flere årsaker til at vi vinner oppdrag, sier bedriftsrådgiver Brage Pedersen i OfficeLink i Kristiansand.

Moderne sentralbord
Sørlandets Rehabiliteringssenter Eiken har valgt å samarbeide med OfficeLink. Senteret har dessuten valgt Telenors Bedriftsnett. Det positive med den morderne sentralbordløsningen er at antallet brukere kan defineres fortløpende og det er også tilrettelagt med funsjonalitet som ivaretar både ansatte og pasienter.

Hadde lavprisaktør
Sørlandets Rehabiliteringssenter tilbyr rehabilitering til kreftpasienter, personer med kroniske smerter og utmattelsessyndrom, samt brudd og slitasjeskader. Senteret hadde en lavprisleverandør innen mobilabonnementer, men valgte Telering OfficeLink som kunne levere en totalpakke med finansiering av mobiltelefoner, service og mobildekning fra telenor.

(fortsetter under bildet)

Brage Pedersen, bedriftsrådgiverLokal support
OfficeLink anbefalte i tillegg Bedriftsnett fra Telenor. Ledelsen ved senteret satte også stor pris på at de ansatte fikk anledning til å tre inn i en avtale som sikrer den enkelte ny mobiltelefon annenhvert år, uten at det nevneverdig endrer kostnadsbildet. Dermed vil samtlige alltid være oppdatert med det siste innen teknologi og funksjonalitet. OfficeLink har dessuten avtale på oppfølging av senteret.

- Vi er lokalisert i nærheten av Sørlandets Reabiliteringssenter og det er alltid en ekstra trygghet for kunden at vi om nødvendig kan rykke ut på kort varsel. Vi tar selvfølgelig support over telefon, men noen ganger er det viktig med fysisk tilstedeværelse. Det får man ikke om leverandører bare baserer seg på webløsninger,  sier Pedersen.

Her finner du din nærmeste Telering forhandler


FOTO ØVERST: Sørlandets Rehabiliteringssenter Eiken 

Andre nyhetsartikler