Nyheter

01.12.2017

Treårsavtale med Norges Taxiforbund

taxi

Norges Taxiforbund har inngått avtale med Telering med en varighet på tre år, og avtalen involverer hele forhandlernettet til Telering.- Vi er svært fornøyd med at Norges Taxiforbund har valgt Telering som rådgiver og leverandør, sier administrerende direktør Trond Voll.

(saken fortsetter under bildet)Rådgiver

Norgens Taxiforbund har allerede gjort avtale med Telenor, og det er implementeringen av denne kontrakten Telering skal bistå med. I dette ligger at Telering skal være rådgiver og leverandør for den enkelte drosjeeier/sjåfør som er tilsluttet Norges Taxiforbund. 

LES OGSÅ: Skal være landets beste faghandlerkjede

Oppfølging
- Dette innebærer at Telering tar ansvar for all service, support og oppfølging til medlemmene. Alle medlemmer vil dessuten nyte godt av fordelsavtalen som er gitt fra vår side. Den gir vesentlige rabatter på tilbehør som mobiltelefoner, lesebrett, laptopper og andre produkter som naturlig hører inn under avtalen, sier Voll.

Lokalt forankret
Med 110 forhandlere over hele landet har Telering et distribusjonsapparat som når ut de fleste steder. Voll påpeker at dette er en avtale hvor nettopp den lokale forankringen er viktig.
- På samme måte som drosjesjåfører opererer i definerte områder, opererer også våre forhandlere i avgrensete områder, sier han. 

LES OGS: Her finner du din nærmeste Telering-forhandler

Verktøy
Voll vil ikke sette en beløpsmessig verdi på treårsavtalen med Norges Taxiforbund. Han presiserer imidlertid at mobiltelefoner og lesebrett er blitt viktige innslag som verktøy i arbeidsdagene til drosjesjåfører.

Mobilbytte
- Vi regner med at konseptet mobilbytte vil være attraktivt, fordi det vil sikre drosjesjåførene ny og oppdatert mobiltelefon hver 18. måned uten at det påløper ekstra kostnader. Det betales en fast månedskonstnad som vil være nokså forutsigbart når mobiltelefonen byttes. I konseptet ligger det at kunden også får tilbake noe "pant" på mobiltelefonen som byttes ut, forklarer Voll.

Andre nyhetsartikler