Nyheter

11.06.2018

Terje sikret avtale med Fafo

jensen

Teleringforhandleren Telehuset på Holbergsplass har sikret seg avtale med Forskningsstiftelsen Fafo. Avtalen er vunnet i konkurranse med to børsnoterte leverandører.- Vi leverte gode referanser og et tilbud som var veldig konkret i forhold til leveransene, forklarer Key Account Terje Jensen.

Fasttelefonen skrotes
Han er svært tilfreds med å ha fått avtalen med Fafo Institutt for arbeidsliv- og velferdsforskning som har drøyt 80 medarbeidere.
Avtalen innebærer at fasttelefonen skrotes og erstattes med Telenor Mobilt Bedriftsnett. De ansatte samles over til Telenor mobil Bedrift, og samtlige får konseptet Mobilbytte som betyr at mobilene kan erstattes med en ny i løpet av to år. På den måten vil medarbeiderne alltid ha oppdaterte og funksjonelle mobiltelefoner og det foreligger langsiktige prisplaner for mobiltelefonene. Man kan på mange måter sammenligne Mobilbytte med en leasingavtale. I tilbudet kan Fafo velge mellom ulike mobil-leverandører, men det er iPhone og Samsung som foretrekkes. Dette er en trend Telering-forhandlerene merker daglig.
- Vi tilbyr også andre merker, men det er kundene som avgjør, sier Jensen.

Viktig med referansekunder
- Vi har levert et stort antall headsett, video for konferanse og møter, samt kalanderpush som automatiserer og effektiviserer arbeidsdagen på en god måte, fortsetter Jensen.
Han legger ikke skjul på at det er viktig med referansekunder når det konkurreres i bedriftsmarkedet.

Konkrete leveranser
- Oppdragsgiverne vil naturligvis ha innsyn i hva som er levert til andre. Vi er helt overbevist om at enkle og tydelige tilbud spiller inn på en positiv og overbevisende måte. Det er viktig at kunden har konkrete leveranser å forholde seg, sier han.
I tillegg har Telehuset på Holbergsplass også levere løsninger for drift og support.
- Vi arbeider kontinuerlig for at hver eneste oppdragsgiver skal være en referansekunde.

 

LES OGSÅ: Her finner du din nærmeste Telering-forhandler

 

Andre nyhetsartikler