Nyheter

21.06.2018

Skrotet gamle (tele)løsninger

rpc1

Sentralbord og fasttelefoner røk ut til fordel for moderne telefoniløsninger.


 

- Det er herlig når du kan skrote gamle systemer som har gjort sitt og erstatte disse med moderne løsninger som høyner kvaliteten på arbeidsdagen, sier bedriftsrådgiver Brage Pedersen hos Telering-forhandleren OfficeLink i Kristiansand.

Han er fornøyd med jobben som er gjort for RPC Packaging i sørlandsbyen. Selskapet er en del av en global virksomhet og produserer innpakning i blant annet plast og glass til ulike bransjer.

Strømlinjeformet
Enkelte medarbeidere hadde tre ulike headsett, avhengig av hvilket apparat eller plattform det ble kommunisert på. Nå er alt strømlinjeformet. Om en medarbeider svarer på sentralbordet, bruker mobilen eller en desktopp til en skypsamtale, er headsettet universelt. Bedriften har inngått mobilavtale som gjør at medarbeiderne får ny helt ny mobiltelefon annethvert år. Med unntak av én Samsung er det iPhone og Huawei som leveres.

(fortsetter under bildet)

Brage Pedersen, bedriftsrådgiverMobilpolicy
- Vi har utarbeidet en Mobilpolicy til medarbeidere hvor det fremgår hva bedriften betaler av mobilbruk og hva den enkelte selv må betale. Det private forbruket trekkes på fra lønnen og det blir en ryddig måte å gjøre det på for alle parter, sier Pedersen.
RPC Pacaking har i tillegg tatt i bruk Telenor Bedriftsnett som den nye sentralbordløsningen. Den gir flere muligheter enn det gamle fasttelefonbaserte sentralbordet.

Mer fleksibelt
- Dette viser hvor mye mer fleksibelt, og også effektivitet, mobile løsninger kan tilføre en bedrift. De ansatte er veldig fornøyd med at de har fått en avtale om mobilbytte annethvert år. Da er de sikret ny mobil og vil alltid være oppdatert på det siste innen funksjonalitet og teknologi, sier Pedersen, og fortsetter:

 

- Vi har mye kompetanse som innebærer at vi løser kundenes utfordringer og samtidig kan gi merverdi ved mindre administrasjon og nedetid. Alt er skreddersøm og dette gir kundene forutsigbarhet og trygghet for at deres virksomhet er godt ivaretatt.

Her finner du din nærmeste Telering forhandler

 

Andre nyhetsartikler