Nyheter

31.10.2017

Satser med lokale forhandlere

Med 110 forhandlere i kjeden har Telering blitt en av de største leverandørene til norske bedrifter i SMB-markedet - med utgangspunkt i lokal forankring.


 

Mer IT-relatert
For få år siden overtok Telering IT-leverandøren Comunit og dette resulterte i at et stort antall forhandlere ble en del av Telering.

LES OGSÅ: Telering selger 99.000 enheter i 2017

Dermed fikk IT langt større plass i forhandlernettverket og allerede etter kort tid kom synergiene, fordi kombinasjonen telekom og IT står høyt på dagsorden hos kundene. De fleste bedrifter ser i dag IT og telekom i direkte sammenheng.  Telering merker derfor økt etterspørsel etter IT-relatert kompetanse. Spesielt  skytjenester, driftstjenester, support, sikkerhet  og rådgivning er områder hvor etterspørselen er økende.

LES OGSÅ: Skal betjene lastebileierne med mobiltelefoner

Lokal involvering
Mange av de større avtalene Telering håndterer blir betjent av flere forhandlere. Hovedkontoret til kundene ligger ofte i en av de store byene, men med forhandlere over hele landet kan avdelingskontorer få bistand og produkter lokalt. I hele Telering-kjeden legges det vekt på kompetanseoverføring og ikke minst konkurransemessige priser på tjenestene.

Tidligere i år inngikk Norges Lastebileierforbund en omfattende avtale med kjedemedlemmet Elektronikksystemer i Drammen. Avtalen innebærer at transportører kan bruke lokale Telering-forhandlere i sin region. På den måten får kundene mer nærhet og involvering i leveransene.

Telering-forhandlerne har høyeste status som IT-reseller hos leverandører Apple, Lenovo, HP og FUJITSU.

LES OGSÅ: Leverer og forhandler for Sonans Gruppen
Andre nyhetsartikler