Nyheter

30.05.2018

Samsung Galaxy S9

FacebookS9bla.jpg

Kameraet, sett med nye øyne.
Bilder har blitt vår viktigste måte å kommunisere på. Vi tar bilder og filmer, og deler videre i sosiale medier med venner, familie og kolleger.

Mobilkameraet har blitt avgjørende for nye kommunikasjonsformene. Derfor har Samsung skapt kameraet i Galaxy S9 helt på nytt. For å gi deg et kamera med flere muligheter utfordret de seg selv og tenkte helt nytt. Her er resultatet.

Et kamera som gir deg større muligheter til å ta gode bilder under alle lysforhold. Fra helt svakt lys til flommende solskinn. Du kan alltid fange øyeblikket med høy skarphet.

Du kan filme i super slow motion med 960 bilder per sekund og oppdage detaljene som øyet ikke oppfatter.

Du kan skape nye bilder av deg selv med personlige emojier og legge til animerte effekter som lokker frem latter og følelser i samtalene dine.

Nye Galaxy S9 er nyskapende på flere måter
De innebygde stereohøyttalerne er utviklet i samarbeid med AKG og gjør at du kan lytte til musikk med god lyd sammen med andre, uansett hvor du befinner deg. Vil du lytte selv, følger det også med et headset som er kalibrert av AKG.

Det er dessuten gjort enklere å oppleve innhold på andre enheter, se bilder på TV-en eller jobbe fra mobilen på en større skjerm uten å ta omveien om PC-en.

Vi utvikler vår teknologi for at dine opplevelser skal bli bedre.

Hva er det nye med Galaxy S9?

 • Et innovativt kamera med variabel blender som tilpasser lysfølsomheten etter lyset, akkurat på samme måte som øyet.
 • Meget lysfølsomt kamera som gir skarpe bilder, også i svakt lys (f/1.5).
 • Film i Super-Slow Mo med 960 bilder per sekund.
 • Skap personlige emojier fra bilder av deg selv.
 • Stemmestyrt kamera (engelsk).
 • La kameraet oversette tekst på skilter.
 • Innebygde stereohøyttalere med Dolby Atmos, som er kalibrert av AKG.
 • Mer praktisk sikkerhet med identifikasjon av iris og ansikt.
 • Enklere oppkobling mot andre Samsung-enheter, for eksempel TV og bildeskjermer.
 • Støvtett og vannbestandig i henhold til IP68.
 • Enkelt å utvide minnet med microSD-kort opptil 400 GB (selges separat).
 • Infinity Display som gir deg en større skjermopplevelse.

 

Jobbmobilen som oppfyller høye krav

Samsung Galaxy S9 er jobbmobilen for deg som stiller høye krav
til funksjon og sikkerhet. Det innovative kameraet gjør det mulig å dokumentere viktige hendelser. Under alle lysforhold og med super slow motion kan du fange hendelser som går så fort at menneskeøyet ikke klarer å henge med.

Her har du en mobil med en kapasitet som gjør det mulig å jobbe direkte mot en skjerm og med et eksternt tastatur. Med den nye DeX-stasjonen kan du la PC-en bli liggende igjen hjemme.1 

Utvid horisontene med DeX-stasjon

Med DeX Station kan du raskt og enkelt koble Galaxy S9/S9+ til en skjerm, et tastatur og en mus1, og bruke telefonen som en PC. Dermed kan du jobbe uansett hvor du befinner deg.

Samsung Knox – sikkerhet i flere nivåer

Samsung Knox er en plattform for mobile løsninger, som er beregnet for organisasjoner av alle størrelser. Den gir forretningsmessige fordeler ved at den kombinerer brukervennlig Enterprise Mobility Management (EMM) med sikkerhet i flere nivåer, fra maskinvare til programvare. Samsung Knox gjør det enkelt å administrere enheter, holde mobildata trygge og la medarbeiderne få jobbe fritt.

Støv- og vannbestandig

Enten du er ute i regnet eller har mye kontakt med vann i jobben kan du bruke mobilen akkurat som du vil. Galaxy S9/S9+ er IP68-klassifisert, noe som betyr at den tåler å ligge på opptil 1,5 meter dypt vann i 30 minutter.

MicroSD-kortplass

MicroSD-kortplassen gjør det mulig å øke minnekapasiteten med opptil 400 GB i tillegg til de 64 GB som det innebygde minnet rommer (minnekort kjøpes separat).

MDM-støtte med enkel integrering

Galaxy S9/S9+ støttes av flere MDM-leverandører og kan lett integreres i eksisterende infrastruktur, slik at du raskt og enkelt får oversikt over jobbenhetene dine.

Service og support

Service og support som gir trygghet og stabilitet. Med Samsungs Enterprise Device Program (EDP) får du blant annet løpende sikkerhetsoppdateringer og de nyeste programvareoppdateringene for Samsung Knox. Som bedriftskunde har du egen brukerstøtte.

Sjenerøs garanti

Galaxy S9/S9+ leveres med to års garanti, og i tillegg kan du kjøpe et tredje år med Extended Warranty. Fullstendige opplysninger vedrørende garantivilkår finner du på ved å kontakte forhandleren din.

Andre nyhetsartikler