Nyheter

28.06.2018

- Samarbeidet fungerer ypperlig

storvik

Storvik startet som en liten smie og er i dag en internasjonal aktør. Beslutninger om telefoni overlater Storvik til Televarehuset i Trondheim. Bedriften er mer enn 100 år gammel, og med alderen har Storvik ikke bare blitt enda større, men også veldig moderne.

Bedriftsnett
Storvik er en ledende mekanisk/engineering bedrift og leverer flerfaglige løsninger og tjenester, og fokus er rettet inn på internasjonal aluminiumindustri, ferrosilisiumindustri, olje og gass, samt vannkraft.

Storvik har nå fått installert Telenor Bedritsnett som er en moderne sentralbordløsning, og alle medarbeiderne er portert over til Telenor. I tillegg har Storvik tatt i bruk programmet Fakturakontroll som gir en god oversikt over hva bedriften og den enkelte medarbeidere skal belastes på telefonregningen.

- Ypperlig
- Vi er veldig fornøyd med Televarehuset. Samarbeidet fungerer ypperlig og har vi spørsmål eller det oppstår en utfordring, får vi hjelp umiddelbart, sier Olav Søderberg i Storvik. Det er han som har dialogen med Televarehuset.

Startet med en liten smie
Historien om Storvik handler om gründerskap, skaperkraft og levedyktighet gjennom svært mange år. Bedriften har preget utviklingen av Sunndal som industrisamfunn, og symboliserer på mange måter moderningseringen av det norske samfunnet på 1900-tallet. Fra å være en liten smie er Storvik i dag et selskap som har kjøpt opp andre bedrifter og har internasjonale avtaler.

Tillitserklæring
- Det er en utrolig tillitserklæring å få betjene en kunde som Storvik gjennom så mange år, sier daglig leder Stig Eidem i Televarehuset. Han presiserer imidlertid at det forplikter å ha en slik relasjon.
- Vi er rådgivere og våre anbefalinger er noe kundene lytter til. Derfor er det viktig at vi treffer på anbefalingene. Det er mange og varierte behov hos de ulike bedriftene, sier han.

Her finner du din nærmeste Telering forhandler

BILDE ØVERST: Flere av de ansatte i Storvik (Foto: Storvik)


Andre nyhetsartikler