Nyheter

23.04.2018

Geir (59) ble Årest telekom-selger

Geirscherman

Geir Scherman Karlsen (59) fikk prisen som Årets Telekomselger i Telering for 2017.


Han er naturligvis svært fornøyd med å stikke av med den gjeve prisen, og med latter i stemmen avviser han nokså kontant at utmerkelsen har sammenheng med 30-års erfaring.

Mer innsats enn rutine
- Jeg skjønner at spørsmålet om rutine og erfaring kommer opp. Jeg har masse rutine, men jobben jeg har gjort kan i størst grad tilskrives med innsats. Jeg er en lidenskapelig selger og prøver å skape mest mulig aktivitet. Jeg får akkurat det samme kicket når jeg selger i dag som det kicket jeg fikk for 30 år siden, smiler mannen som fyller 60 år om tre måneder.


Beinhard konkurranse
Prisen som årets Telekom-selger handler om hvem som presterer best på salgssiden og det er ulike kriterierer, også  å skape såkalt new biz. Dette er et marked som er drevet av beinhard konkurranse mellom mange aktører. Geir jobber som daglig leder i Telering-forhandleren Mobilmegleren som har avdeling på Midttun i Bergen.

God på aktiviteter
Salgs -og markedsdirektør i Telering, Rolf Paulsen, var også formann i juryen. Han begrunner prisen med at 59-åringen er svært god når det kommer til aktiviteter.
- Han er også en kollega som hele tiden er opptatt av å forbedre seg, sier han.

Hovedpersonen selv forventer at de yngre i Telering-kjeden, som nå teller 144 forhandlere, utfordrer ham som Årets Telekom-selger.
- De unge har jo bedre forutsetninger. De er født inn i mobiluniversetet, mens eldre menn som meg må hele tiden holde oss oppdatert, humrer han.
 

Andre nyhetsartikler