Nyheter

11.12.2017

Forlenger storavtale med Telering

ronny ro

Oslo Kommune forlenger - og øker i tillegg antallet kommunale etater - i sin leverandøravtale med Telering APRO i Sandefjord. Avtalen har en verdi på inntil 100 millioner kroner for Sandefjord-bedriften.


- Det er vanskelig å sette en eksakt verdi på avtalen. Dette handler i stor grad om hvilken etterspørsel det er etter mobiltelefoner, nettbrett og annet tilbehør i tiden som kommer, sier Ronny Røsand i Telering APRO.

Levert ganske lenge
Han er naturligvis fornøyd med at Oslo kommune ikke bare forlenger avtalen, men også tilfører 15 nye kommunale virksomheter som en del av avtalen allerede fra inneværende år.
- Vi har levert til Oslo kommune ganske lenge og når en storkunde som Oslo kommune forlenger er det en fantastisk anerkjennelse til det vi har prestert i perioden som ligger bak oss, sier Røsand. Det er ikke bare utstyr Sandefjord-bedriften skal levere. 

Store endringer
- Vi har vært en rådgiver for de ulike etatene og fortsetter arbeidet med å digitalisere medarbeiderne. Det kommunale Norge er inne i store endringer, hvor effektivisering av arbeidsdagen med mobile arbeidsverktøy - uansett hvor man befinner seg - har stor prioritet. Oslo kommune er dessuten helt i front i dette arbeidet og har etterhvert mange flinke medarbeidere som håndterer digitale verktøy, fortsetter Røsand. At Oslo kommune velger en lokal bedrift i Sandefjord er han ikke det minste overrasket over.

Mange norske kommuner
- Kompetanse har ingenting med georgrafi å gjøre, og vi har gjennom en lang periode fasilitert kommunen med service og support, oppsett av løsninger, opplæring og konsulentbistand rundt operatørtjenestene som brukes. Vi betjener rundt ti prosent av norske kommuner, og vi merker at det er mer og mer etterspørsel etter skreddersøm, sier Røsand.

HER FINNER DU DIN LOKALE FORHANDLER

Andre nyhetsartikler