Nyheter

21.06.2018

Betjener flere sentre etter sammenslåinger

eik4

Datasenteret i Surnadal betjener nå ni avdelinger innenfor Eik-senteret. Avdelingene finnes på Nordmøre, Romsdal og Trøndelag.


Datasenteret i Surnadal har betjent EIK-senteret i mange år, og etter nye sammenslåinger er det nå ni sentre i kjeden.

God dekning
- Vi har samlet de sammenslåtte Eik-sentrene på mobile tjenester fra Telenor. En del avdelinger ligger grisgrendt til, og Telenor har et godt utbygget nett slik at dekning ikke er noe problem, forteller daglig leder Roger Sæter.
Som en del av avtalen går også medarbeiderne i Trøndelag over til Telenor.

Forberedt på konkurranse
Sæter er fornøyd med at Datasenteret i Surnadal fikk fornyet tillit i det stadig voksende Eik-sentret.
- Vi var ikke alene om å ønske denne avtalen, og vi må alltid være forberedt på konkurranse fra andre aktører. Det at vi fikk tilslaget har sammenheng med at vi har gode anbefalinger og at vi kan vise til de oppdragene som er utført. I tillegg er vi en liten bedrift som er både fokuserte og fleksible. Dermed er vi tilgjengelig nær sagt til alle døgnets tider om det skulle skje uforutsette hendelser, sier Sæter.

Landsbruksmaskiner
Datasenteret leverer abonnementer, mobiltelefoner, tilbehør og datautstyr til de ni avdelingene, samt løpende support. Eik-senteret omsetter årlig for cirka 1,2 milliarder kroner og har rundt 100 medarbeidere. Virksomheten selger traktorer og andre landsbruksmaskiner og redskaper til landbruket. Vanligvis utgjør iPhone og Samsung 95 prosent av salget av nye mobiltelefoner.

iPhone og Samsung
- Her utgjør disse to merkene 100 prosent. Pr i dag er det stort sett disse merkene som etterspørres, uansett bransje, konstaterer Sæter.
Han sier videre at det blir vanskelig å sette en verdi på avtalen.
- Mye skjer på kort varsel. Det viktigste er at vi har god beredskap og god service, avslutter han.

 - Mye skjer ad hoc. Det viktigste er at vi ha god beredskap og varer tilgjengelig, avslutter han.

Her finner du din nærmeste Telering forhandler

Andre nyhetsartikler