Nyheter

25.04.2018

Årets IT-forhandler i Telering

AGS

Hortenbedriften AGS IT-Partner fikk prisen som årets IT-forhandler i Telering-kjeden, som totalt består av 144 forhandlere. 


- Dette er veldig moro og veldig inspirerende for alle oss om jobber her, forteller daglig leder Anne Karine Børnick.

Profesjonell kultur
Under en kjedesamling nylig ble prisen som Årets IT-bedrift delt ut. Telering-sjef Trond Voll er imponert over Horten-bedriften:
- Bedriften viser gjennom sine medarbeideres fremtreden hos kunder, leverandører, partnere og kjedekontor, at de dyrker en sunn og profesjonell kultur, og er en utmerket representant for kjeden.

En inspirator
Telering-sjefen påpeker dessuten at AGS IT-Partner har markert seg i sosiale medier både internt og eksternt, og er en inspirator for andre.
- AGS IT-Partner har vært dyktig til å tilpasse seg markedet i tråd med bransjens utvikling, og evner å kommunisere og selge komplisert teknologi på en lettfattelig måte, sier Voll.

LES OGSÅ: 59-åring ble Årets Telekom-selger

Stolt av kollegene
Anne Karine Børnick er stolt over kollegene, og tror hun vet noe av grunnen til at bedriften gikk til topps.
- Vi våger å være annerledes, og vi er veldig opptatt av å forenkle det vi gjør på en måte som kunder har nytte av. Hver uke legger vi ut et fredagstips i sosiale medier. Det handler om enkle ting som hvordan forbedre en presentasjon, nye funksjoner i word, hvordan du skal få en god profil på LinkedIn og lignende. Det skal være nyttig informasjon, ikke reklame, forteller Børnick.

Informasjon kundene forstår
Hun sier videre at svært mange av kundene er såkalte SMB-virksomheter som ikke har egne IT-avdelinger.
- Da blir vi i praksis IT-seksjonen til den enkelte bedrift og vi har et ansvar for at kundene får informasjon som de forstår. Da må det være enkelt. IT-relatert stoff er gresk for veldig mange, fortsetter hun.

Samarbeid
Børnick fremhever også PM Data i Østfold som en nær alliert i markedsarbeidet.
- Vi samarbeider tett om salg av produkter og tjenester, og vi utfyller hverandre slik at vi sammen kan levere alt innenfor en bedrifts IT økosystem. Vi gjør hverandre enda og de er også en del av denne prisen, konstaterer Børnick fornøyd.

Andre nyhetsartikler