Nyheter

27.04.2018

Utpekt som Årets Telekom-forhandler

netnordic

Telering-forhandleren NetNordic i Bergen stakk avgårde med prisen som Årets Telekom-forhandler.


- Klart det er morsomt å vinne prisen som Årets Telekom-forhandler. Det er en anerkjennelse av det arbeidet vi har gjort gjennom 2017. Prisen gir også ekstra motivasjon og selvtillit i arbeidet med kunder,  sier George Demir - leder av mobile tjenester hos Telering-forhandleren NetNordic.

Kom utmerkelsen overraskende?
- Ja, det gjorde den. Prisen i seg selv har vært et mål for oss, men vi trodde ikke vi skulle vinne den nå.

Hva kjennetegner måten dere arbeider på?
- Vi jobber kontinuerlig med kunden i fokus. Fornøyde kunder gir flere kunder. Vi har høy aktivitet,  som igjen avler aktivitet, svarer Demir.


Jobber dedikert
I forbindelse med utdeling av prisen uttalte juryformann Rolf Paulsen, som også er salgs -og markedsdirektør i Telering, følgende:
- Vinneren har gjennom de siste årene hatt en fantastisk utvikling av virksomheten og jobbet systematisk med kundene i fokus. Dette er en forhandler som tar ut kjedens konsepter, utnytter kjedens partnerprogram og jobber dedikert med salgsmålene.
Paulsen fremhevet dessuten at NetNordic er en forhandler som setter samarbeid høyt, også med andre forhandlere i kjeden.

Nasjonale avtaler
- Dette er en forhandler som har utmerket seg ved å tegne flere omfattende avtaler, også på nasjonalt plan, av betydelig størrelse for operatørerene Telenor og Telia, sier Paulsen.

Hovedbildet: George Demir, Kristine Hopland og Sondre Flaskerud

Les også om de andre prisvinnerne etter Årets Telering-samling:

Bjarte ble Årets IT-selger

Geir ble Årets Telekom-selger

AGS Årets IT-forhandler i Telering 

 
Andre nyhetsartikler